Η ζωγραφική συνεχίζεται…

… και στο νηπιαγωγείο μας.

Το αποτέλεσμα από την προηγούμενη δράση μας, άρεσε πάρα πολύ τόσο στα παιδιά, όσο και στους μεγαλύτερους! Το περασμένο Σαββατοκύριακο που ζωγραφίζαμε τους τοίχους του σχολείου μας όμως, φτάσαμε μέχρι το ενδιάμεσο κάγκελο που χωρίζει το δημοτικό από το νηπιαγωγείο, και κεί σταματήσαμε. Είχαμε λοιπόν από τη μία πλευρά ζωγραφιές και χρώματα, και από την άλλη σκέτο τοίχο. Φανταστήκαμε τα νηπιάκια να βλέπουν τις ζωγραφιές μέσα από το κάγκελο και να μην μπορούν να τις φτάσουν και σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε και από την άλλη πλευρά – δεν μπορούσαμε να αφήσουμε χωρίς χαρούμενα χρώματα τα παιδάκια μας!

Σε συνάντηση που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριο Ανδρέα Ντούνη στο σχολείο μας, του το αναφέραμε, και εκείνος αυθόρμητα μας προσέφερε τα χρώματα που χρειαζόμασταν. Τον ευχαριστούμε θερμά, γιατί χωρίς αυτήν του την προσφορά, δεν θα είχαμε μπορέσει να κάνουμε τη σκέψη μας πράξη.

Η διευθύντρια κυρία Κερασιά Μπουρούση συμφώνησε με μεγάλη χαρά, και έτσι το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαρτίου, δουλέψαμε πάλι με κέφι, και ζωγραφίσαμε όλον τον εξωτερικό τοίχο του νηπιαγωγείου με χρώματα υφής όμοιας με του μαυροπίνακα, ώστε και εδώ να μπορούν να ζωγραφίζουν τα παιδιά με κιμωλίες πάνω στον τοίχο. Την ευχαριστούμε πολύ γιατί με την εγκάρδια υποδοχή της μας έδωσε το μόνο κίνητρο που χρειαζόμαστε: την συναισθηματική ικανοποίηση πως με τη δράση μας δίνουμε χαρά στους γύρω μας!

τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα

τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα

…κουτσό νούφαρα…

τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα

…κουτσό κάμπια…

τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα

Δυο από τους εθελοντές μας… τα χαμόγελα τα λένε όλα!

τοιχογραφίες στο σχολείο με μπογιά μαυροπίνακα

Πικ-νικ και ξεκούραση στην αυλή του νηπιαγωγείου… το βάψιμο είναι σκληρή δουλειά!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s