Ανακοίνωση

2015-10-22 18.46.49Αγαπητοί γονείς καλή σχολική χρονιά!
Ο Σύλλογός μας προσπάθησε με διαρκείς και επίμονες επαφές με παράγοντες του δήμου και της σχολικής επιτροπής, την προηγούμενη σχολική χρονιά να αποτρέψει την αναβάθμιση του σχολείου μας από 7-ταξιο σε 8-ταξιο όπως σχεδιαζόταν και την συνακόλουθη αύξηση του αριθμού των μαθητών, για λόγους ασφάλειας λόγω ανεπάρκειας των κλιμακοστασίων και του αύλειου χώρου.
Παράλληλα προσπάθησε και απέσπασε την (προφορική) συγκατάθεση του δήμου για την αύξηση του χώρου τουλάχιστον μερικών μικρών αιθουσών διδασκαλίας μέσω συγχώνευσης τους και την αύξηση των αύλειων χώρων με την εκμετάλλευση αφύτευτων χώρων πρασίνου, εντός του καλοκαιριού και πριν τη νέα σχολική χρονιά. Τονίζουμε ότι τις παραπάνω εργασίες προσφέρθηκε να τις πραγματοποιήσει ο σύλλογός μας με δικά του έξοδα. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται όπως αναλυτικά τεκμηριώσαμε μέσω της διεθνούς βιβλιογραφίας, οι κίνδυνοι τραυματισμού των μαθητών κατά τα διαλλείματα και τις έκτακτες εκκενώσεις του σχολείου και εξασφαλίζονται οι απαραίτητες συνθήκες άνεσης εντός των αιθουσών για την υγιεινή και την αποδοτική λειτουργία των μαθημάτων.
Δυστυχώς οι ίδιοι παράγοντες του δήμου που υποσχέθηκαν δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και στο παρόν κάνουν σαν να μην γνωρίζουν τίποτα.
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση τους!
Ζητάμε συμμετοχή από όλους τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας, για να διεκδικήσουμε δυναμικά και να επιτύχουμε την ανταπόκριση του δήμου στα αιτήματα μας για την ασφάλεια των παιδιών μας στο σχολείο και τις απαραίτητες συνθήκες άνεσης εντός των αιθουσών.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s